Header Ads

  • Breaking News

    Στρατηγική και tips για το Live Betting

    Το internet έχει αλλάξει για τα καλά τον χώρο του στοιχήματος τόσο στην Ελλάδα όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο. Πέρα από τις σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες για παιχνίδι και υψηλές αποδόσεις χάρη στις πολλές στοιχηματικες εταιριες μας έδωσε και άλλη μία μοναδική καινοτομία: το Live betting. Με το live betting μπορεί κανείς να ποντάρει και να παίξει στοίχημα σε πραγματικό χρόνο – εντός κάποιων ορίων πάντα – ενώ συχνά οι αποδόσεις αλλάζουν για να ταιριάζουν καλύτερα με αυτό που συμβαίνει στο γήπεδο. Εννοείται λοιπόν ότι το live bet έχει γίνει πάρα πολύ δημοφιλές οπότε και είναι λογικό ο παίκτες να θέλουν να μάθουν όσο το δυνατόν περισσότερα γι’ αυτό.

    Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι το live betting μπορεί να αποφέρει πολλά κέρδη, αλλά αν δεν προσέχεις, μπορεί να δημιουργήσει και μεγάλες οικονομικές ζημιές και να οδηγήσει σε πολλούς κουβάδες. Εννοείται όμως ότι αν παίζεις σωστά, όχι μόνο θα κερδίσεις δελτία, αλλά η παρακολούθηση αγώνων θα αποκτήσει άλλη διάσταση. Ας δούμε λοιπόν κάποιες στρατηγικές και tips που δεν πρέπει να ξεχνάς όταν παίζεις live bet.


    Χρειάζεται μελέτη

    Το πρώτο πράγμα που πρέπει να βάλεις καλά στο μυαλό σου είναι ότι παρά το γεγονός ότι μπορείς να αντιδράσεις σε αυτά που βλέπεις στην οθόνη σου σε ένα ματς, αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να επιλέξεις ματς στη τύχη ή να μην ψαχτείς με προγνωστικά – προβλέψεις στοιχήματος. Πριν να παίξεις το δελτίο σου και πριν ξεκινήσεις να ποντάρεις θα πρέπει να έχεις μια ξεκάθαρη εικόνα για το ματς και πως πιστεύεις ότι θα πάει. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι όλα τα ματς κατάλληλα για live bet, οπότε καλό είναι να δεις και τι λένε οι tipster και τι προτείνουν για το live bet. Με απλά λόγια, για το live bet χρειάζεται η ίδια μελέτη ή και περισσότερη με ένα «παραδοσιακό» στοίχημα, γιατί όμως;

    Δεν είναι καλό να αλλάζεις συχνά γνώμη

    Ένα από τα χειρότερα λάθη που μπορεί να κάνει ένας παίκτης live bet είναι να αλλάξει συχνά πονταρίσματα και προβλέψεις, αντιδρώντας στο παραμικρό γεγονός που βλέπει να συμβαίνει στον αγώνα. Αυτό συμβαίνει ακριβώς επειδή δεν έχει μελετήσει τον αγώνα και δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιοι παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν τα πονταρίσματα του και σε ποιον βαθμό. Προσοχή λοιπόν τόσο στο αρχικό ποντάρισμα όσο και στα γεγονότα που συμβαίνουν στο γήπεδο. Το live betting χρειάζεται μελέτη και πολλή ψυχραιμία για να αποφέρει κέρδη στις στοιχηματικες εταιριες.

    Να βλέπεις το ματς

    Μπορεί να σας φαίνεται παράξενο, αλλά υπάρχουν παίκτες που παίζουν σε ματς που δεν μπορούν να δουν και βασίζονται στα feeds από τα betting sites για να παίξουν live bet. Εννοείται ότι αυτό είναι ένα τεράστιο. Δεν μιλάμε για παρτίδες στο manager, αλλά για πραγματική ζωή οπότε και η εικόνα μιας ομάδας στο γήπεδο είναι απείρως σημαντικότερη από νούμερα και στατιστικές που περνούν με αστραπιαίους ρυθμούς από μια οθόνη. Φροντίστε λοιπόν να μπορείτε να παρακολουθείτε σε πραγματικό χρόνο τον αγώνα που σας ενδιαφέρει, είτε από τη τηλεόραση είτε online μέσω streaming. Αν δεν μπορείτε να δείτε έναν αγώνα, μην τον παίξετε σε live bet.

    Μην παίζεις πολλά ματς

    Μια πολύ σημαντική στρατηγική για νίκες στο live bet είναι να επιλέγεις μόνο όσα ματς μπορείς να παρακολουθήσεις και κανένα παραπάνω. Δεν μπορείς να είσαι παντού ταυτόχρονα και να αφιερώνεις την ίδια προσοχή σε πολλά ματς που τρέχουν ταυτόχρονα, ακόμη και αν έχεις φτιάξει ειδοποιήσεις στο κινητό ή τον υπολογιστή σου ή χρησιμοποιείς κάποιο ειδικό app. Επιβάλλεται λοιπόν να παρακολουθείς περιορισμένο αριθμό ματς – ειδικά αν αυτά είναι ταυτόχρονα – για να μπορείς να είσαι συγκεντρωμένος και να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις που μπορεί να αποβούν μοιραίες.

    Δεν είναι αναγκαστικό το live bet

    Τέλος, όπως είπαμε και πριν, μπορεί το live bet να είναι ελκυστικό, αλλά δεν είναι ποτέ μονόδρομος. Αν δεν σε εμπνέει ένα ματς για live betting, απλά μην το παίξεις και προτίμησε το παραδοσιακό στοίχημα.

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad

    Post Bottom Ad